B&B in Brugge op een schip,

anders dan elders.

TripAdvisor Logo
Booking com award 2018

Logeer in onze B&B in Brugge op een unieke locatie! Verblijf op een omgebouwd binnenschip met zicht op het kanaal, op wandelafstand van het historisch centrum. Motorschip Johanna werd in 2013 verbouwd tot cruiseschip met 3 kamers, elk met eigen badkamer. Tijdens het zomerseizoen maken we cruises in Frankrijk, daarbuiten bieden we een alternatieve B&B in Brugge aan in een gezellige atmosfeer.

B&B in Brugge

Onze Bed en Breakfast Barge Johanna is aangemeerd op de ringvaart nabij de Katelijnepoort, op wandelafstand van het historische centrum van Brugge. Slechts 600m tot het station, 500m naar het begijnhof, markt en burg op 1200m. Voor wie verder op verkenning wil, b.v. naar Damme, stellen we fietsen ter beschikking.

Gezellig aan boord.

Het interieur van onze B&B in Brugge heeft een hedendaags modern karakter. We kozen voor open ruimte met veel licht en overal zicht naar buiten. Ook in de kamers zie je het water door de patrijspoorten. Overal is er centrale verwarming, airco en luchtverversing. Gasten zijn steeds welkom in onze leefruimte voor koffie of thee of gewoon om samen een gezellig praatje te slaan. Gezelschapsspelen zijn aanwezig.

Onze kamers.

Onze kamers zijn praktisch ingericht en hebben elk een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet. In de kamer is een kluisje. Ook haardroger en badhanddoeken zijn voorzien. Alle kamers hebben 2 bedden die kunnen samengevoegd worden tot dubbel bed. De gele “zomer”kamer en de groene “lente” zijn standaard opgemaakt als dubbel, de rode “herfst”kamer als twin.

Prijs en beschikbaarheid.

Bed en Breakfast, prijs per kamer (1 of 2 pers.): overnachting, ontbijt, gratis WiFi. Boek direct via onze contactpagina of via Booking.com.
Neem contact op voor onze prijzen voor vroegboeking, last minute, meerdere nachten, meerdere kamers, vaste klant

Barge Johanna