Report-To: {"group":"default","max_age":10886400,"endpoints":[{"url":"https://smbg9yu7.uriports.com/reports"}],"include_subdomains":true} NEL: {"report_to":"default","max_age":2592000,"include_subdomains":true,"failure_fraction":1.0} Content-Security-Policy-Report-Only: default-src 'self'; font-src 'self'; img-src 'self'; script-src 'self'; style-src 'self'; frame-ancestors 'self'; report-uri https://smbg9yu7.uriports.com/reports/report; report-to default

Varen in Frankrijk en België...

Kies je vaarvakantie volgens eigen interesse en voorkeuren. Varen in Frankrijkop barge Johanna is synoniem voor rust en ontspanning. Er is voor elk wat wils op onze  cruises.

Geniet van het mooie landschap en bezoek oude kastelen en kathedralen. Slenter door de  hystorische steden of landelijke dorpjes met een rijk verleden. Bezoek wijnboeren, proef hun heerlijke producten en kom meer te weten over het lokale leven.

Vaarvakanties in Frankrijk

Tijdens een vaarvakantie in de champagnestreek ontdek je een regio vol heerlijke contrasten. Natuurlijk is er de eeuwig beroemde en decadent, luxueus, sprankelende sprookjesdrank. Champagne domineert niet alleen het economische leven, de hele geschiedenis van deze regio is ermee doorspekt.

Daarnaast vertellen historische gebouwen, prachtige kathedralen, oorlogsmonumenten, standbeelden, musea en uitzichtpunten allemaal hun verhaal over het boeiende verleden. Varen in Frankrijk in de champagnestreek met barge Johanna geeft je een zeer interessant inzicht in deze prachtige regio.

Varend tussen Brugge, UNESCO-erfgoed, en de Lichtstad Parijs vind je een overvloed aan interessante plaatsen. Dit gebied heeft een geweldige, maar ook dramatische geschiedenis. De vele WO1-monumenten zijn stille getuigen van een verschrikkelijk verleden. Ontelbare soldaten stierven er, maar ook vele kunstenaars beleefden er mooie tijden.

Veel van deze prachtige, impressionistische kunst, schitterende gotische architectuur en majestueuze kastelen laten we je graag ontdekken. Bij wijze van contrast vaar je op Johanna tussen uitgestrekte korenvelden, afgewisseld met landelijke dorpen.

Mini Cruises

Enkele dagen varen in de Champagnestreek op de Marne tussen Epernay en Château-Thierry. Geniet van de rust op het water. Ontdek de heerlijke bubbels van Meunier, Pinot Noir en Chardonay…

Ontdek het vlakke land tussen Brugge en Ieper. We varen langs de Brugse vesten met zijn molens en door de wijdse polders. Elke dag en ieder uur is een nieuwe belevenis…